SBO HELLEVOETSLUIS 

 

 

Schuif aan bij onze Digitale Stamtafel! 

Een nieuwe ontmoetingsplek waar u eenvoudig online contact hebt met gelijkgestemden en leeftijdsgenoten.

Gewoon vanuit huis, met de vertrouwdheid en gezelligheid die daar bij hoort. In een veilige online omgeving schuift u gemakkelijk aan bij een van onze groepstafels. Hier treft u bekenden, maar maakt u ook kennis met anderen. Vanuit zo'n groep heeft u de mogelijk om een eigen groep te starten met mensen die u aardig vindt. Ook is het mogelijk om in een groepje van 8 personen tegelijk videocontact te hebben door middel van 'beeldbellen'.

Typ iets over uzelf. Bijvoorbeeld wat u bezig houdt of wat u graag doet. Deel foto's van uw hobby of of een leuk filmpje. Wellicht ontmoet u gelijkgestemden. Deze kunt u dan een 'vriendschapsverzoek' sturen. Wanneer u dat zou willen, dan kunt u samen afspreken om met elkaar te 'beeldbellen'.

SBO Stamtafel is afgeschermd en veilig. Er wordt géén informatie met (commerciële) derden gedeeld. Alles wat u plaatst is en blijft uw eigendom en kan alleen gezien worden door 'tafelgenoten' en 'vrienden'. Uw privacy is bij Stamtafel een doel op zich!

Maak via de groene knop gratis een account aan. Binnen een paar minuten ontvangt u een emailbericht om uw deelname te bevestigen. Daarna kunt u gelijk aan de slag.

Account maken
Stamtafel Handleiding

Let op: Wanneer u een tablet of smartphone gebruikt, moet u ook via de Appstore (Apple) of Playstore (Android) de Stamtafel App downloaden.


Wanneer u hulp of uitleg nodig heeft, kunt u contact opnemen met coördinator Angélique van 't Veer. Via telefoonnummer 06-5792 8507 (bereikbaar op dinsdag en donderdag van 09:00 tot 16:00 uur)

Introductiefilmpje: